Önbizalom tréner

ISKOLAKEZDÉSI AKCIÓ! MUTASSON PÉLDÁT GYERMEKÉNEK ÉS TANULJON VELE. VÁSÁROLJON MA ÉS A KÉPZÉSI CSOMAG ÁRA 
123.000 helyett csak 61.500 FT + (amennyiben a számlát az akció időtartama alatt kiegyenlíti)

Önbizalom tréner

Az önbizalom tréner feladata a személyiség minél pontosabb, teljesebb feltárására irányul, olyan vonásokat próbál feltárni, melyek több viselkedés alapját képezik, továbbá megpróbálja objektív módszerekkel megvizsgálni az egyes vonások, viselkedések biológiai alapjait. Az emberi viselkedést meghatározó tulajdonságok feltárása, ezek biológiai vagy szociális eredetének körülírása, bizonyítása

Nap mint nap szembetaláljuk magukat különböző „akadályokkal”, melyek közül van amelyik jelentéktelen, és van amely elég nagy kihívást jelent. Éppen ezért az önbizalom nagyon is szükséges, ha megfelelően akarod kezelni a felmerülő helyzeteket. Kell az önbizalom, ha olyan problémával találod magad szemben, amelyhez másoktól is segítséget kell kérned. A legtöbb ember, aki magabiztos saját magát és képességeit illetően nem fog félni másoktól segítséget kérni. Ez a fajta magabiztosság abban nyilvánul meg, hogy az illető képes mások véleménye, nézőpontja alapján általánosan javítani a dolgokon.

Az önbizalom az. amire  élet mindennapjaiban is szükséged van.

Azok, akik elég magabiztosak, úgy fogják találni, hogy mások is követik őket, különösebb noszogatás vagy tiltakozás nélkül. Ez leginkább azért van, mert az emberek természetüknél fogva vonzódnak a magabiztosság által gerjesztett vezető szerephez.

A megfelelő önbizalommal rendelkező embereknek van egyfajta megingathatatlan hitük és erejük a döntéseiket illetően,  amely által képesek szinte bármit véghezvinni.  Ha valakinek nincs ilyen határozott döntéshozó képessége, akkor az illető sok mindent félbehagy, vagy rengeteg akadállyal fog találkozni útközben. Ha problémamegoldásra, és a feladatok megfelelő elvégzésére kerül sor, általában a magabiztos embereket választják ki a feladatra.  Az önbizalom hiányos emberek nem hiszik el, hogy bármire képesek, nincsenek tudatában annak, hogy véghez tudnak vinni dolgokat. Nem mernek megtenni dolgokat, mert úgy gondolják, hogy nincs, értelme, mert úgysem sikerül. Előfordulhat, hogy ezért nincsenek tervei sem („majd lesz valahogy”, „sosem volt még úgy, hogy ne legyen semmi”, „ahogy esik, úgy puffan”) Szintén az önbizalomhiányra utal, ha valaki nem néz tükörbe, mert nincs megelégedve önmagával, nem érzi magát jól a bőrében („csúnya vagyok”, „kövér vagyok”, „sovány vagyok”, „alacsony vagyok”, „szeplős vagyok”, „nagy az orrom”, stb…)

Önbizalom tréner levelezőképzés témakörei

 • Önkép – önértékelés – önbizalom
 • Miért kell, hogy magabiztos legyél?
 • Az önbizalomhiány jelei
 • Gyakorlatok, filmek az önbizalom növelésre
 • A tested és az önbizalom
 • Beszélj magabiztosan!
 • Önbizalom a kapcsolatokban
 • Magabiztosan felülkerekedni a nehézségeken
 • Célállások meghatározása
 • A motiválás és a motiváció
 • A problémamegoldás és a döntési folyamat elemzése, valamint a megoldási módszerek kidolgozásának megismerése.
 • Az egyéni karriertervezés és az önmenedzselés megalapozása

Sikeres vizsga esetén Önbizalom tréner minősítést szerezhetsz.

ISKOLAKEZDÉSI AKCIÓ! MUTASSON PÉLDÁT GYERMEKÉNEK ÉS TANULJON VELE. VÁSÁROLJON MA ÉS A KÉPZÉSI CSOMAG ÁRA 
123.000 helyett csak 61.500 FT + (amennyiben a számlát az akció időtartama alatt kiegyenlíti)