LEVELEZŐKÉPZÉSRŐL

Levelezőképzés kiknek is szól? Mindenkinek, aki saját ütemében, otthonában szeretne szakmát tanulni. Sokan vagyunk, akik idő, munka, távolság, vagy a magas költségek miatt nem tudunk iskolába járni. Levelező képzéseinket nekik fejlesztettük. Otthon, utazás, várakozás közben saját tempóban tanulhat mindenki most igen kedvező áron. Nappali képzések árának töredékéből, saját tempóban, időt és pénzt spórolva. Munkához, önálló vállalkozások idításához, szakdolgozatokhoz vagy csak ismeretek bővítéshez egyaránt alkalmasok a tananyagok. Szabadon nyomtatható, másolható vagy ekönyv formájában magaddal is viheted telefonodon, tableten a tananyagokat. Ha nem csak a tudásra vágysz, egyszerű írásbeli vizsgával minősítést szerezhetsz az adott szakterületen, amely jól mutat vállalkozásodban, munkahelyeden, vagy önéletrajzodban. Nem stresszelnek határidők, szóbeli vizsgák, számonkérések és tanárok, minden csak rajtad múlik. Gondolkozz, megéri, biztos találsz számodra is érdekes témát.

A levelezőképzés tananyagjai, tananyagtól függően különböző arányban és mértékben a következő részekből állnak.

 1. Elméleti anyagok, szakkönyvek, publikációk
 2. Oktató videók, filmfelvételek
 3. Hangoskönyvek
 4. Összefoglaló ppt bemutatók, a könnyebb elsajátításhoz
 5. Esettanulmányok, valós helyzetek és megoldások
 6. Személyiség, kommunikációs, önismereti és egyéb tesztek
 7. Kérdések – írásbeli válaszolásra
 8. Feladatok – írásbeli, gyakorlati megoldásra
 9. Esszé feladatok – írásbeli beadandók
 10. Saját kutatási feladatok, megadott szempontok alapján
 11. Vizsgadokumentációk

Felmerül a kérdés, hogy egy-egy téma elsajátítható-e levelezőképzés formában?

Határozott Igen! Mégpedig tanári jelenlét nélkül. Egyértelműen az összes tanfolyamunk elsajátítható és a gyakorlatban alkalmazható ismereteket ad. Erősen gyakorlat orientált. Sok megoldandó feladat, amit el tud végezni környezetében. Szinte mindenki elégedett volt. Természetesen vannak csalódások. Elsősorban azért, mert nem mindenki képes egyedül, önállóan, levelezőképzés formában tanulni. Sokan vannak akiknek szüksége van tanári ösztönzésre és jelenlétre.

Miért ilyen alacsony az ár?

Elsősorban a teljesen automatizált rendszerünktől.  Elektronikus rendelést követően elektronkus számla, befizetést követően azonnal letölthető a 10-20 tananyagegységből álló elektronikus tananyag.

Másodsorban mindenkihez el szeretnénk jutni, nagy mennyiségben értékesíteni mindenki számára a tudást, hogy az ár ne legyen többé kifogás.

Vizsgák

A vizsga, a tanúsítvány és az oklevél

Sokan félnek, stresszelnek a vizsgák miatt, sőt vannak, akik képtelenek szóban vizsgázni. Számukra a jó hír, hogy csak írásbeli számonkérés van. Nem a tanárnak, a vizsgabizottságnak kell megfelelni, hanem csak és kizárólag saját magadnak. Hiszen most magadnak tanulsz, magadnak bizonyítasz, nem egy iskolának, mint a nappali képzéseken.

A megkapott anyagok között találsz „Kidolgozandó feladatokat” Ez egy részletes tételsor az elsajátítandó tananyagról. A válaszok egy részét megtalálod a tananyagokban, más részét önálló kutatással kell feldolgozni. Ez segíti a tanulást. Mire kidolgoztad a tételeket, utánajársz ismereteknek és a végére érsz, egészen biztosan tudod az anyagot. Majd elkészítesz egy önálló, rövid, pár oldalas szakdolgozatot, melynek a tartalmi és formai követelményei a kapott anyagban található. Ezzel a pár oldallal kiteljesedik a tudásod, hisz sok mindennek utánanéztél és bebizonyítod, hogy elsajátítottad a minimális ismereteket. Ezek után a Kidolgozandó feladatokat és a Szakdolgozatot egyben elküldöd az info@atanarur.hu címre. ez alapján megkapod a tanúsítványodat és okleveledet a képzésről.

A bíráló megvizsgálja a tartalmat, a szakmai színvonalat, és hogy önálló munka, nem plagizálás, vagy egyszerű összeollózás a munkád. Ha a bíráló elfogadja, megkapod a képzésenek megfelelő tanúsítványodat és szakmai minősítő oklevelet a tanfolyam elvégzéséről két-három héten belül. Nincs határidő és egyéb követelmény. Saját időbeosztásodban, saját tempódban haladhatsz, hisz magadnak tanulsz, neked fontos a tudás elsajátítása. A tanúsítvány és minősítő oklevél jól mutat önéletrajzodban és feljogosít az adott szakmai terület végzésére munkavállalóként, vagy vállalkozóként.

Sok sikert!