Coach – Tréner kombinált levelező

Tudta, hogy a tréner és a coach a legjobban fizetett szakma napjainkban?

Mi a különbség a két szakma között?

A tréner célja, hogy eredményesebbé váljon a szervezet,  és ehhez a résztvevők egyéni készségfejlesztését tűzi ki célul.A coach célja, hogy növelje eredményességét, és abban segíti őt, hogy önmaga találja meg a számára legmegfelelőbb megoldásokat.

A coach ezzel szemben megérti a problémát és az ahhoz fűződő kapcsolatokat, és ezeknek megfelelően  irányít  folyamatokat. Mint egy “edző” . Bekiabál a pálya széléről, de nem ő végzi a feladatokat. A tréner alapjában csoporttal, a coach egyénnel foglalkozik. De azonos kompetenciák és feladatok jellemzik mindkettőt. Nem véletlen, hogy a jó szakemberek mindkét területtel foglalkoznak, nem is képesek már szétválasztani a tevékenységet.

Tudta, hogy sokan szeretnének elvégezni a képzés, de a magas tanfolyami költségek miatt elmegy a kedvük? Most két képzést kínálunk egy oktatási anyag áráért, plusz egyéb jelentős kedvezmények a tanfolyam árából. Ennek a feltétele csak az, hogy Önnek többet kell tanulni.

Levelező képzés témakörei

Coach levelező tananyag témakörei

Tréner levelező tananyag témakörei

Néhány hónap és Ön sikeres lesz az életben és a szakmájában egyaránt. Megtanul kezelni kollégákat, főnököket, a nehéz helyzeteket, a nehéz embereket.

A tanfol yam sikeres teljesítése esetén a tanfolyam elvégzéséről tanúsítvány kerül kiállításra.  Tréner és Coach minősítés, és oklevél kerül kiállításra

Napi akció! A tanfolyam teljes ára most 163.000 Ft helyett a mai napon 81.500 Ft